KUUB-vastgoed biedt deskundige dienstverlening als vastgoedmakelaar.

Wij hebben vaste voet en een groot netwerk in Deinze en de Vlaamse Ardennen. Om onze klanten in West-Vlaanderen vlot te dienen kan u terecht op afspraak in ons nieuwe kantoor in Kortrijk Louis Robbeplein 8.


We bundelen onze ervaring en onze specialisatie als vastgoedexperten

  • 10 jaar advies, schatting en verkoop van vastgoed
  • Uitgebreide marketing
  • Professionele fotografie
  • Vastgoedstyling
  • Individuele kijkdagen (exclusieve aandacht voor uw verkoop)!

We bieden sterke voorwaarden waar u zich zeker in kan vinden. Uw woning verkopen?
Contacteer ons. 7/7 beschikbaar.

KUUB-experten_foto

Te koop

Verfijn hier je zoekopdracht


Gemeente

Slaapkamers: 0 tot 5

Prijs: 100000 tot 1000000


Ons aanbod


Gentbruggestraat 169 - Gent

Te koop! “Residentie St-Amand”

Residentie St-Amand is een stijlvol kleinschalig woonproject met architecturale klasse waar de hedendaagse stijl, de luxe van een centrale ligging en energiezuinige woonnormen perfect samenvloeien.

De residentie bestaat uit 8 appartementen met oppervlaktes die variëren tussen 55 m² en 115 m²; allen met zuid-west geörienteerde terrassen en een fietsenstalling. Er is eveneens 1 handelspand beschikbaar en mogelijkheid tot de aankoop van staanplaatsen.

Prijzen vanaf 188.000€ excl. btw.

Uw voordeel

Gratis homestyling!

We werken voor onze klanten met styling op maat. In overleg bekijken we de ideale presentatie van uw woning. Uw vastgoed wordt vanuit ons professioneel standpunt anders bekeken. Daarenboven hoeft u zelf niet te investeren in stylingmateriaal. Aanvullende materiaal wordt u gratis ter beschikking gesteld voor de verkoop!
Onze verkopers worden hier altijd vrolijk van. Een extra dienstverlening waar u van kan genieten.

Kijkdag exclusief voor uw vastgoed!

Een goed georganiseerde kijkdag op maat, zonder concurrentie van kijkmomenten met andere woningen. Geheel exclusief met alle aandacht voor uw vastgoed en voldoende tijd ingepland voor elk bezoek !
Het is een werkwijze die onze kopers en verkopers heel erg appreciëren.
Uw vastgoed wordt extra in de kijker gezet en de kopers krijgen voldoende tijd en aandacht om vlot en tevreden een verkoop af te ronden.


Gratis schatting met volwaardig schattingsverslag!

Laat u geen blaasjes wijsmaken. Een gratis schatting doe je niet ter plaatse met de vinger in de lucht al heb je nog zoveel praktijkervaring. Een uitgewerkt schattingsverslag zegt heel wat over de inzet van je makelaar en is een duidelijk meetinstrument dat meer klaarheid geeft over de correcte waarde van je vastgoed. Dat is niet gepiept in 5 minuten of wordt niet ter plaatse gemaakt. Een aantal essentiële elementen vragen opzoekingswerk. We komen eerst bij u ter plaatse en bezorgen u op afspraak op korte tijdsspanne het schattingsverslag met een woordje uitleg.

U mag van KUUB-vastgoed een volwaardig deskundig schattingsverslag verwachten; met waarden volgens de huidige ABEX-index.

Stijlvolle publiciteit

Omdat het dat tikkeltje meer mag zijn bieden we u geen standaard werk. Met mooie professionele fotografie en een sterke verzorgde presentatie waar we extra tijd voor nemen staat uw vastgoed mooi in beeld. We gebruiken stijlvolle borden zonder al te drukke kleuren. Ook onze publiciteit wordt zorgzaam uitgewerkt met oog voor detail.

KUUB-vastgoed streeft naar een persoonlijk en professioneel contact met haar klanten, met een sterke opvolging van A tot Z. Wat je kan verwachten is een duidelijke communicatie en een frisse enthousiaste aanpak. Het positieve resultaat hiervan zien we in onze vlotte verkoop en enthousiaste feedback van klanten, zowel van verkopers als kopers.

Corona & bezoeken

KUUB-vastgoed is een erkend vastgoedbemiddelaar

Erkende vastgoedmakelaars BIV Belgie Toezichthoudende autoriteit.
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV - Lid BIV Ba en borgstelling via BIV.

BIVnr: 511 795

Contacteer
KUUB-vastgoed

Contacteer ons via onderstaand formulier
Je bericht is verzonden!


+32 497 688 133

info@kuub-vastgoed.beCathy Bouckaert

cathy@kuub-vastgoed.be

Linne Vervaecke

linne@kuub-vastgoed.be