HET PROJECT

Kwalitatieve nieuwbouwwoningen op een goede locatie zijn schaars en daar willen we met dit mooie project een antwoord op geven. Woonerf 'Dammekenshof' wordt een exclusief woonproject gelegen aan de Dammekensstraat in Ronse - Vlaamse ardennen.

Het project telt in totaal 16 woningen, waarvan 9 halfopen en 7 gesloten bebouwingen. De gebouwen van het Dammekenshof worden gekenmerkt door een landelijke maar toch hedendaagse architectuur.

  • 16 WONINGEN GELEGEN IN EEN PRACHTIG DOMEIN
  • ENERGIEZUINIGE WONINGEN MET LAGE ENERGIEKOST
  • AFWERKING MET HOOGWAARDIGE KWALITATIEVE MATERIALEN
KUUB-vastgoed_dammekenshof woonproject ronse

ONTDEK EEN EXCLUSIEF WOONERF WAAR LUXE EN COMFORT SAMENKOMEN

Ontdek meer over deze unieke locatie! Neem contact met ons op voor een persoonlijk rondleiding. Hier ontvangt u nuttige informatie met plan en verkoopprijzen.

KUUB-vastgoed_dammekenshof woonproject ronse

OMGEVING

Geniet van het gemak van een eigen parkeerplaats ervaar het privilege van een rustgevende parktuin

Dammekenshof bevindt zich aan de Dammekensstraat, slecht een steenworp verwijderd van het bruisende centrum van Ronse, in een rustige, landelijke, groene omgeving. Op loopafstand vind je scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis, diverse winkels en het centrum van Ronse. Het treinstation van Ronse bevindt zich op minder dan 2 km afstand, terwijl je binnen de 5 minuten de nabij gelegen N60 bereikt die je verbindt met Gent, de E40 en E17.

KUUB-vastgoed_dammekenshof woonproject ronse

STIJLVOL WONEN

De afwerking wordt met uiterst kwalitatieve materialen en veel smaak uitgevoerd.

ENERGIE

Hier geniet u van een aangename warmte dankzij energiezuinige vloerverwarming gekoppeld aan warmtepomp en zonne energie.

KUUB-vastgoed_dammekenshof woonproject ronse

Charme, landelijk, comfortabel, duurzaam, aangenaam, hedendaagse uitstraling, lage energiekosten, weinig onderhoud, zijn enkele kenmerken die dit woonproject zijn unieke uitstraling zullen geven. Licht, ruimte en het landelijk karakter spelen de hoofdrol in dit nieuwe woonerf. Ruime woonvolumes met een doordachte indeling en een minimum bruto woonoppervlakte van 175 m² tot 198 m². Eveneens beschikt elke woning over een mooie privatieve tuin

KUUB-vastgoed_dammekenshof woonproject ronse
Woning Status Opp. perceel Bruto opp. Opp. terras Type Slaapkamers Wagen


Info en bezoek

Contacteer ons
Je bericht is verzonden!
 

BIV-nummer:
Derdenrekening: